+358 50 526 0300

Tiedonsiirtoradiot

Kuopiolainen ErgoSys Oy toimittaa tiedonsiirtoradiot koko maahan

Maahantuomme ja toimitamme tiedonsiirtoradiot useaan eri sovellukseen. ErgoSys Oy toimittaa laadukkaat tiedonsiirtoradiot, jotka soveltuvat mm. nostureiden, vesihuollon, hissijärjestelmien yms. tiedonvälitykseen. Esimerkiksi Schildknecht AG:n valmistamat DATAEAGLE-radiojärjestelmät ovat vertaansa vailla.

DATAEAGLE tuotteilla voit korvata kaapelit kohteissa jossa kaapelointi on joko mahdoton tai haasteellinen toteuttaa. Useissa tapauksissa langaton ratkaisu on myös kustannustehokas, koska kaapelointi työltä vältytään sekä ei ole vaarana että kaapelit rikkoutuvat energiasiirtoketjuissa.

Mikäli tieto on I/O tietoa niin yksinkertaisimillaan tuotteeksi sopii DATAEAGLE X-TREME IO 2730. Kysy lisää!! Myös jännite kuin myös virtatiedon siirto on mahdollista. Kaikkia radiota on saatavilla IP20 sekä myös IP65 luokalla

Jos välitettävänä on väylä niin sekin onnistuu, esimerkiksi PROFIBUS DP tai PROFINET IO niin tähän on olemassa patentoitu tiedonkäsittely jota ei muilla ole! Patentoidulla tiedonkäsittelyllä viiveet saadaan minimiin sekä yhteys on laadukkaampaa. Näihin ratkasuun sopii DATAEAGLE 3000 ja 4000 sarja. Kysy lisää!

PROFIBUS DP tai PROFINET IO tiedonsiirto radiot voidaan toteuttaa myös PROFIsafe rajapinnalla!!

Tutustu tarkemmin DataEagle-tiedonsiirtotekniikkaan. Katso PDF »

Palvelemme mielellämme

ErgoSys Oy:ltä löydät hyvälaatuiset tiedonsiirtoradiot. Toimitamme tiedonsiirtoradiot nopeina toimituksina koko maahan. Kun tarvitset lisätietoa, palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä!